Aydınlatma Metni

Aydınlatma Metni2018-01-19T08:18:29+00:00

İşlenen Kişisel Verileriniz, Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı

Doğuş Holding A.Ş.’nin iştiraki olan D SAAT VE MÜCEVHERAT TİCARET A.Ş.’nin (“Şirket”), misafir ve üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğü çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi sağlayacak kişisel verilerinizi (ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta, cinsiyet, adres, meslek, eğitim, medeni durum, araç plakası, kimlik bilgileri, sosyal medya hesapları, fatura bilgileri gibi) yine anılan yasalara uygun surette toplanmakta ve işlenmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi, bu kişisel veriler bu kerre verdiğiniz açık rızanıza istinaden, işbu Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır.

Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek ve güncellemek için  ve kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek amacıyla, kisiselverilerim@dsaat.com.tr mail adresinden bize başvurabilirsiniz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11 uyarınca sahip olduğunuz diğer haklar saklıdır.

Kişisel Verilerin Korunması Politikamız yayımlanmıştır. Lütfen tıklayınız.